HORARIS “II TROBADA DE BESTIARI MITOLÒGIC DELS PAÏSOS CATALANS”

20è Aniversari Associació Cultural i Juvenil 7 Cervells.

dissabte, 28 juny de 2014, JESÚS (Tortosa)

18:00 h Recepció de les 20 colles participants i plantada-exposició de les Bèsties al pati de la Immaculada.

De 18:00 a 20:00h, Castells inflables, Tallers i activitats Infantils: aprèn a dibuixar dracs, pinta bèsties, pinta’t la cara. Amb l’Esplai 7C i animació a càrrec de Muniatto Xou. Lloc: La Pèrgola.

21:00h Gran sopar de germanor amb els participants de totes les colles. Lloc: darrera la Masia.

22:30 h Cercavila de les Gralleres i Grallers de Jesús i de la resta de colles anunciant l’inici de la cercavila en Foc de les Bèsties. Recorregut: de la Masia a la Pèrgola.

23:00 h Espectacle Pirotècnico-audiovisual enfront l’Església, on es presentarà un nou personatge obscur dels Diables 7C provinent del 1714, tenint com a fil argumental les reminiscències històriques per celebrar el Tricentenari de Catalunya.

Acte seguit, encesa simultània de les 20 Bèsties, situades de manera longitudinal al llarg de tot el recorregut. Recorregut: La Pèrgola, Av Daniel Mangrané, Molins d’en Compte, Carretera de Roquetes a Jesús, Av Josep Puig i CEIP Daniel Mangrané.

24:00 h Al col·legi Daniel Mangrané: LLUITES DE FOC per parelles de totes les Bèsties. Al finalitzar totes les lluites: “TABALADA INFERNAL” amb totes les percussions sonant a l’uníson i una encesa col·lectiva de totes les Bèsties a la vegada, junt amb una TRONADA FINAL ensordidora.

01:30 h Concert musical de “Pepet i Marieta” i DJ Paredes, música de totes les èpoques i tots los estils. Lloc: Pati del CEIP Daniel Mangrané

 Tots els actes són gratuïts.

Servei de Barra a Preus Populars

  Paral·lelament, del 3 al 15 juliol, es podrá visitar a la sala d’exposicions de l’EMD de Jesús l’exposició de la Diputació de Tarragona: “Foc Festiu, al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre”.

https://www.facebook.com/balldediables7cervells

Comments are closed.

Català
Castellano
English
Deutch
Français