ELS 7C AMB LA FUNDACIÓ FCBARCELONA I FUTBOLNET

Per causes meteorològiques s’ha aplaçat lo Festival, però es realitzarà el proper dissabte 15 de desembre. Vos esperem igualment!!

La Fundació Futbol Club Barcelona té engegats diferents projectes socials, un d’ells és “FutbolNet”. Aquest consisteix en fomentar el diàleg, el raonament i potenciar diferents valors socials, humans, etc…en aquells jòvens (de 12 a 16 anys) que puguen tenir problemes i vulenerabilitats socials, risc d’exclusió, etc…a través de l’esport i aquest com a excusa o “gantxo”. I Tortosa és una de les ciutats on es desenvolupa aquest projecte

I què?? vos preguntareu!! Pos este diumenge 4 novembre de 10:00h a 13:30h es realitza la jornada inaugural al passeig central del Parc Municipal de Tortosa Teodor González. Hi montaran camps de futbol on es realitzaran torneigs 3×3, hi haurà estands, tallers, activitats per als menuts de la casa…una autèntica jornada lúdico-festiva-esportiva!! molt recomanable per anar!!

I mos han invitat a participar als 7C!!! com?? tindrem un estand presidit per Hydracus!! i realitzarem diferensts activitat-taller per a que participen-aprenguen-juguen los menudets i no tant menuts, basant-nos en Hydracus i en lo Barça.
Per altra banda, també es farà un mini-taller de percussió o ensenyar les cosetes més bàsiques als més menuts.

La veritat és que hem parlat en los organitzadors i és una feina social molt lloable, pràctica i atractiva que ajuda a molts de joves a superar moments molt difícils i tenir autoestima per a fer lo que ells vulguen arribar a fer, a més que els donen unes eines i un espai de cmpressió que a molts pocs llocs no los hi poden donar. Crec que no costa res aportar lo nostre granet d’arena, donar-nos a conéixer a més gent. A més, no tothom pot dir que ha col·laborat en la Fundació Futbol Club Barcelona.

Vos esperem!!!!

Salut i Foc!!

Vista’ns al Facebook

Podeu saber més sobre el projecte i la jornada en els següents enllaços:

Projectes Fundació Barça

FutbolNet curs 2012-2013

Conveni amb l’Ajuntament de Tortosa

Notícia a la Marfanta

Comments are closed.

Català
Castellano
English
Deutch
Français