DIADA i ASSEMBLEA 7C

Després de gran treball i esforç durant tota la temporada de correfocs, és hora de descansar i disfrutar-ho tots junts.

Com ve sent habitual en l’Entitat, per tal de celebrar lo fi de temporada s’organitza la Diada del Soci i la Sòcia. Enguany serà el dissabte 27 d’octubre. Durant tot aquest dia es realitzaran diferents activitats per a socis i no socis, com el II torneig de birles, la foto oficial del 18è Aniversari (ja que fa 3 anys que no en fem cap de multitudinària), cervesada popular per a tothom, dinar de germanor, bingo, sessió musical amb barra lliure, berenar-sopar…Havent-hi enguany 2 novetats respecte els anys anteriors. En primer lloc, enguany reviurem la sessió musical “Sagrantana Club” que tant d’èxit va tenir a les festes majors i per altra banda, tota la jornada festiva serà GRATUÏTA per als socis (sent de 35€ per als no socis). Podeu vore los horaris detallats en lo cartell adjunt.

Qualsevol persona que estigue interessada en assistir al dinar de germanor de la Diada es pot posar en contacte amb qualsevol membre de la Junta. Per favor, es prega serietat a l’hora d’inscriure’s i si al final algú que s’havia apuntat no pot venir que ho comunique a qualsevol membre de la Junta.

Per altra banda, menys lúdic però segurament més important és la realització de l’Assemblea General dels 7C que tindrà lloc lo dia anterior a la diada, el divendres 26 d’octubre a les 22:00h a la sala Jordi Brull de l’EMD de Jesús. En ella es farà un balanç de la temporada passada a nivell de tots els aspectes. Aquesta Assemblea és de vital importància ja que s’han exhaurit els 4 anys de legislació de la Junta Actual i és hora o de renovar l’actual Junta o d’entrar-hi una de nova.

Esperem la presència del major nombre possible de sòcies i socis tant a l’Assemblea com a la Diada.

Salut i Foc!

Comments are closed.

Català
Castellano
English
Deutch
Français