LOS 7C GUANYADORS DEL II CONCURS D'ENCESES "CIUTAT DE TORTOSA".

Malgrat els problemes socio-econòmics globals, los 7 Cervells mantenim el nombre d’actuacions.

Com a preludi de l’estiu, vam participar en la II Trobada de Bestiari d’Ascó, a on es van congregar 20 bèsties de tota la geografia catalana. Un bon inici amb nombroses colles a on com sempre, Hydracus va ser de les bèsties més destacades.

I un any més, i com no podia ser d’una altra manera, los 7Cervells vam tindre un protagonisme destacat en les Festes Majors del Poble. Encetàrem la setmana festiva amb una gran Nit de Foc on vam rememorar los 18 anys d’història i obrint les portes del futur. Volíem presentar-vos un espectacle diferent basant-nos en un canvi parcial d’ubicació i en un major protagonisme en l’aspecte audiovisual. Esperem que, a les prop de 800 persones que vau ser presents, vos agradés. El dissabte vam prendre part en l’Ofrena de flors i fruits. A l’endemà, no podíem fallar al ja típic i consagrat Ball de Vermut i el dilluns col·laboràvem en la gimcana infantil. Finalment, vam muntar i disparar el Castell de Foc de Fi de Festes, un espectacle pirotècnic curt però intens.

I després d’uns dies de descans merescut, vam començar el nostre “tour” particular de correfocs: La Galera, La Almolda, Freginals, Tortosa i Bujaraloz.

A les Festes Majors de la Cinta a Tortosa, una primera encesa espectacular i la gran actuació global, mos van fer guanyadors del II Concurs d’enceses “Ciutat de Tortosa”, un premi important a afegir al nostre palmarès particular i que confirmem als 7C com una de les colles de referència de les nostres Terres.

També mos agradaria destacar la gran actuació realitzada a Bujaraloz a on lo conjunt dels 7C va brillar de manera extraordinària i a on Hydracus va donar un punt de majestuositat que no s’havia vist mai per aquells carrers estrets.

I sobretot, tenim pendent una actuació que a nivell dels 7C mos dóna molt de prestigi i molta força per seguir treballant. Hydracus ha estat invitat a la Trobada de Bestiari que es realitza el 29 de setembre a Lleida, dins del marc de les seues festes majors en honor a Sant Miquel. El fet que una ciutat gran, a més capital de província, pense en natros, en una colla d’un poble menut, creiem que és molt important i demostra que Hydracus cada cop és més conegut i valorat dins de la nostra cultura catalana. I això mos beneficia a tothom: als 7C i al Poble de Jesús.

La notícia negativa parcial de la temporada, és que degut a diferents circumstàncies (altres actes programats, coincidència del Barça-Madrid) lo correfoc de Sant Francesc s’ha aplaçat per a realitzar-se durant una altra jornada festiva.

I per a finalitzar la temporada, com tots los anys, s’està organitzant la Diada Festiva 7C que tindrà lloc a finals d’octubre.

Salut i Foc!

Comments are closed.

Català
Castellano
English
Deutch
Français