FI DE TEMPORADA 2011

Sense quasi donar-mos compte, ja ha passat una temporada més de correfocs i d’espectacles pirotècnics varis.

Un any 2011 que serà recordat a nivell dels 7C, sobretot per l’èxit assolit a tots los nivells en la I Trobada de Bestiari Mitològic dels Països Catalans, a on vam congregar una quinzena de bèsties i quasi 500 persones participants, més tot el públic assistent (un miler) en una vetllada que serà recordada durant molt de temps.

Però no només per això, lo 2011 ha estat l’any on definitivament ha entrat en vigor la transposició de la Directiva europea 2007/23/CE d’ús de material pirotècnic que restringeix i regula l’ús del material pirotècnic (RD 563/2010). Per poc mos quedem sense correfocs però finalment s’ha pogut trobar una solució que acontentés més o menys a totes les parts.

Un any, on malgrat la crisi econòmica global i els problemes econòmics dels Ajuntaments, hem pogut mantindre el nombre d’actuacions que veníem fent durant les últimes temporades, essent la majoria d’elles amb la participació d’Hydracus, una bèstia cada cop més coneguda i admirada dins del món del Foc. Un any 2011 on los 7C vam ser invitats a efectuar la conferència institucional de l’11 de setembre. Un autèntic honor poder prendre tanta part activa de la nostra Diada.

A més, ningú de les nostres sòcies ni socis, ni públic participant ni espectadors han patit danys importants. Quan se “juga” en foc, aquest aspecte també creiem que és molt important tindre’s en compte.

Per tot això i més, mos sobraven motius per a celebrar lo fi de temporada en una Diada Festiva i distesa en tots aquells que així ho van voler. El passat dissabte 12 de novembre s’inicià lo dia en un esmorzar de germanor. Acte seguit tingué lloc lo 1r campionat de Birles 7C, a on voldríem agrair molt sincerament l’organització de Pepe Casanova i família, sense ells segur que no hagués estat lo mateix. Una activitat que va dixar molt bon gust de boca als més de 20 participants i 5 equips que prengueren part en la competició. Emoció, xalera i sana rivalitat se van mesclar homogèniament per anar agafant gana per al dinar que tindria lloc al Casal. Abans però, era el moment de la cervessada i del pica-pica.

Lo dinar en més de 70 persones fou tot un èxit. Després s’entregaren els premis de les Birles, a on casualment (¿?), un any més, va guanyar l’equip format majoritàriament per membres de la Junta. Seguirem amb el sempre emocionant Bingo i la sempre encertada actuació musical d’Albert Melero fins a passada l’hora del sopar, a on vam aprofitar per regenerar forces amb pa en tomata i pernil.

En definitiva una gran Diada festiva, en molt bon ambient i a on es va poder vore la gran essència 7C en tot lo seu esplendor.

I ja mirant al futur, en primer lloc i un any més (i ja en van una desena) los 7C tornarem a oferir-vos lo servei de barra en una de les nits més assenyalades de l’any: Cap d’any. Afegir també, que l’any que vinent los 7C complirem la majoria d’edat: 18 anyets. Una data que pensem que s’ha de celebrar per que no totes les associacions cumplixen estos anys ni en l’energia que tenim natros. Esteu atents i sereu informats degudament sobre els actes previstos.

Associació Cultural i Juvenil 7C

Salut i Foc!!

Comments are closed.

Català
Castellano
English
Deutch
Français