BARRA DE CAP D'ANY SOLIDÀRIA

Com des de fa ja uns 12 anys los 7C portarem la barra la nit de cap d’Any al Casal Jesusenc.

Però enguany serà diferent.

Per tots és sabut, que cada vegada hi ha més gent que malauradament té dificultats per arribar a fi de mes. Famílies amb problemes econòmics, xiquetes i xiquets que no tenen ni tindran juguets….Tothom coneix casos propers. Avui en dia, en los temps que corren, los que no estem tant malament mos veem en la obligació moral d’ajudar als que estan pitjor, perquè si no ho fem natros, s’està veient que governs, grans institucions, etc…no acaben de trobar la manera de com ajudar a la societat i de fer tirar endavant lo país. A més, l’entitat per sort (o per portar una gestió òptima), no tenim problemes econòmics greus.

Lo Poble mos ha donat molt. Natros també li hem de correspondre. Ja ho hem fet cada any en actes culturals, espectacles pirotècnics, l’esplai d’Estiu, l’Esplai de Nadal, etc…però ara hem pensat en ajudar d’una altra manera.

Evidentment, natros no podem arreglar lo món!! però podem posar cert pedaç al nostre món!! i crec que lo fet de ser una entitat te permet fer alguna coseta més pels altres que a nivell individual no seria tant eficient!! Perquè les Entitats del Poble no podem viure d’esquena a la realitat actual.

Per això, l’Associació Cultural i Juvenil 7C hem decidit destinar lo 50% dels beneficis (és a dir la meitat) de la barra de cap d’any a fons socials o a ajudes per al nostre Poble (per a Càritas Jesús): …la idea és tant simple com pràctica: ajudar al nostre Poble. A la gent més propera i més necessitada.

Esperem poder ajudar, ni que sigue una miqueta, a qui més ho necessita.

Serà una molt bona manera de començar l’any.

Comments are closed.

Català
Castellano
English
Deutch
Français